Sluiten
Productpagina bekijken

Solo PU Gietvloeren

Solo Minimal

Solo Milestone

Sfeervolle gietvloer woonkamer

Een gietvloer in uw woonkamer laten legen? De Solo Gietvloeren zijn speciaal ontwikkeld voor optimaal wooncomfort. Ze stralen eenheid en warmte uit, zijn duurzaam en veelzijdig, en zijn door het naadloze karakter bovendien zeer gemakkelijk in onderhoud. De mogelijkheden in kleur zijn heel divers, wat de vloer geschikt voor elke ruimte en ieder interieur maakt. Creëer één geheel van uw woning: van woonkamer tot keuken en toilet!

Een gietvloer in de woonkamer

Als u een gietvloer in de woonkamer wilt, dan kunt u kiezen tussen een betonnen of een kunststof gietvloer. De vloer vormt de basis van uw interieur: de keuze voor een kunststof gietvloer of juist betonnen gietvloer is dan ook bepalend voor de uitstraling en sfeer van de woonkamer.

betonlook vloer

De vloer vormt de basis van uw interieur.

Kunststof gietvloer

Als uw voorkeur uitgaat naar een strakke en naadloze vloer, dan is de kunststof gietvloer in uw woonkamer wat u zoekt. Deze vloer wordt gemaakt van polyurethaan, die ook wel een PU gietvloer genoemd wordt, bestaat uit 4 lagen en is samengesteld op basis van kunststof materialen. De PU gietvloer kan in twee varianten uitgevoerd worden: de Solo One en Solo Life. De Solo One is een strakke, egale vloer die uit één kleur bestaat. U kunt een kleur uit een van de kleurenwaaiers van RAL, Sikkens of NCS, of een kleurensample op maat maken. Dat betekent dat de Solo One in vrijwel elke kleur te verkrijgen is.

Betonnen gietvloer

Een betonnen gietvloer bestaat uit 5 lagen en bevat cementgebonden mineralen, waardoor er een robuust effect en natuurlijke feel ontstaat. Bovendien heeft de vloer een stoere structuur, die u zelf kunt bepalen. Druk, rustig of er tussenin: de structuur kan volledig op uw woonstijl aangepast worden. Of kies voor de Milestone gietvloer. Dit is tevens een cementgebonden gietvloer, maar met een satijnachtige look en feel.

Meer weten over een gietvloer in de woonkamer?

Het kiezen van de juiste gietvloer kan lastig zijn, heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Samen kijken we naar de beste oplossing voor jouw woonsituatie.

Inspiratie opdoen voor uw Woonkamer?

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen?

Offerte aanvragen