Sluiten
Productpagina bekijken

Solo PU Gietvloeren

Solo Minimal

Solo Milestone

Sfeervolle gietvloer slaapkamer

Een gietvloer staat niet alleen mooi in de woonkamer, keuken of badkamer; ook in de slaapkamer staat de gietvloer prachtig. Creëer een samenhangend geheel van uw woning door de compleet naadloze vloer over de hele bovenverdieping te leggen: van badkamer tot slaapkamer. Een gietvloer past bij diverse interieurstijlen, is comfortabel en gemakkelijk in onderhoud. Bovendien combineert een gietvloer uitstekend met vloerverwarming; ideaal voor in de slaapkamer dus.

Een gietvloer in de slaapkamer

In uw slaapkamer brengt u, al dan niet bewust, de meeste uren door. In deze ruimte wilt u heerlijk tot rust kunnen komen, een gietvloer in de slaapkamer vormt daarvoor de ideale basis. De gietvloer straalt namelijk rust en warmte uit. Wilt u een gietvloer, dan kunt u kiezen voor een kunststof gietvloer, ook wel PU gietvloer genoemd, of voor een cementgebonden, betonnen gietvloer. Bij Solo Gietvloeren geloven wij in het succes van een perfecte basis. Omdat de vloer de basis van uw interieur vormt, is de keuze tussen een betonnen gietvloer of kunststof gietvloer bepalend voor de sfeer en uitstraling van uw slaapkamer.

Inspiratie nodig voor uw slaapkamer? Vraag vrijblijvend informatie aan!

Om er zeker van te zijn dat u kunt genieten van een prachtige, strakke gietvloer in uw slaapkamer is het zeker aan te raden om een expert in te schakelen. Wij van SOLO Gietvloeren kijken graag samen met u welke gietvloer het meest geschikt is voor uw toepassing. Wij werken al meer dan 35 jaar met veel plezier aan een kwalitatief, duurzaam product en denken graag met u mee om tot een prachtig eindresultaat te komen.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden van een gietvloer in de slaapkamer? Neem dan contact met ons op! Onze medewerkers voorzien u graag van informatie en bespreken graag de details uitvoerig. U bent ook te allen tijde welkom in onze showroom voor vrijblijvend advies.

MDF plinten

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen?

Offerte aanvragen