Sluiten
Productpagina bekijken

Solo PU Gietvloeren

Solo Betonfloor

Solo Wall

Ik wil een offerte →

Sfeervolle gietvloer slaapkamer

Een gietvloer staat niet alleen mooi in de woonkamer, keuken of badkamer; ook in de slaapkamer staat de gietvloer prachtig. Creëer een samenhangend geheel van uw woning door de compleet naadloze vloer over de hele bovenverdieping te leggen: van badkamer tot slaapkamer. Een gietvloer past bij diverse interieurstijlen, is comfortabel en gemakkelijk in onderhoud. Bovendien combineert een gietvloer uitstekend met vloerverwarming; ideaal voor in de slaapkamer dus.

Een gietvloer in de slaapkamer

In uw slaapkamer brengt u, al dan niet bewust, de meeste uren door. In deze ruimte wilt u heerlijk tot rust kunnen komen, een gietvloer in de slaapkamer vormt daarvoor de ideale basis. De gietvloer straalt namelijk rust en warmte uit. Wilt u een gietvloer in de slaapkamer, dan kunt u kiezen voor een kunststof gietvloer, ook wel PU gietvloer genoemd, of voor een cementgebonden, betonnen gietvloer. Bij Solo Gietvloeren geloven wij in het succes van een perfecte basis. Omdat de vloer de basis van uw interieur vormt, is de keuze tussen een betonnen gietvloer of kunststof gietvloer bepalend voor de sfeer en uitstraling van uw slaapkamer.

gietvloer op kantoor

Slaapkamer gietvloer: diverse mogelijkheden

Wilt u een gietvloer in uw slaapkamer, dan zijn er veel verschillende mogelijkheden waar u uit kunt kiezen. Of u nu kiest voor een strakke kunststof gietvloer in één kleur of een levendige betonnen gietvloer, onze compleet naadloze gietvloeren stralen rust en warmte uit en zijn in veel verschillende kleuren beschikbaar. Omdat er veel gietvloer kleuren zijn, past de vloer altijd bij de inrichting van uw slaapkamer. Elke kleurtint is mogelijk, u kunt zelfs twee kleuren combineren om uw eigen unieke slaapkamer te creëren. Van stoer en robuust tot strak en minimalistisch; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Inspiratie nodig voor uw slaapkamer? Vraag vrijblijvend informatie aan!

Om er zeker van te zijn dat u kunt genieten van een prachtige, strakke gietvloer in uw slaapkpamer is het zeker aan te raden om een expert in te schakelen. Wij van SOLO Gietvloeren kijken graag samen met u welke gietvloer het meest geschikt is voor uw toepassing. Wij werken al meer dan 35 jaar met veel plezier aan een kwalitatief, duurzaam product en denken graag met u mee om tot een prachtig eindresultaat te komen.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden van een gietvloer in de slaapkamer? Neem dan contact met ons op! Onze medewerkers voorzien u graag van informatie en bespreken graag de details uitvoerig. U bent ook te allen tijde welkom in onze showroom voor vrijblijvend advies.

Inspiratie opdoen voor uw Slaapkamer?

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen?