Sluiten
Productpagina bekijken

Solo PU Gietvloeren

Solo Minimal

Solo Milestone

Sfeervolle gietvloer keuken

Bij Solo Gietvloeren geloven wij in de kracht van eenheid en in het succes van een perfecte basis. Een van de vele voordelen van een gietvloer is dat u deze compleet naadloze vloer over de gehele verdieping kunt laten leggen. Zo kunt u de keuken bij de eetkamer en woonkamer betrekken om één samenhangend geheel te creëren. Bovendien is de gietvloer volledig vloeistofdicht en brandwerend, wat dit type vloer uitermate geschikt maakt voor in de keuken.

Een gietvloer in de keuken

Met een gietvloer in de keuken creëert u samenhang in uw interieur en straalt u rust en warmte uit. Naast stijlvol is een gietvloer bovendien ook nog eens erg praktisch en hygiënisch. De keuken is namelijk niet alleen een van de belangrijkste plekken in huis, omdat hier samen gekookt, gegeten, gepraat en gelachen wordt, het is waarschijnlijk ook de plek waar het meest geknoeid wordt. Met een gietvloer in de keuken zijn vlekken veroorzaakt door koffie, wijn of olie verleden tijd dankzij de toapcoat die ervoor zorgt dat de vloer vloeistofdicht is. Ook is de vloer, dankzij het naadloze karakter, eenvoudig schoon te maken en kunnen etensresten niet achterblijven. Tot slot is de gietvloer naast stijlvol en onderhoudsvriendelijk, ook erg veilig: een gietvloer is namelijk brandwerend.

gietvloer in de keuken betonlook in de keuken

Met een gietvloer in de keuken creëert u samenhang in uw interieur en straalt u rust en warmte uit.

Keuken gietvloer: diverse mogelijkheden

Wilt u een keuken met gietvloer? Dan zijn er allerlei mogelijkheden waar u uit kunt kiezen. Zo kunt u kiezen tussen een levendige betonnen gietvloer of een strakke kunstof PU gietvloer. Beide typen gietvloeren zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren, waardoor de gietvloer met elke interieurstijl te combineren is. Van strak en minimalistisch tot stoer en robuust, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook kunt u ervoor kiezen om vloer en wand perfect op elkaar af te stemmen met de SOLO Wall: een naadloze en waterdichte cementgebonden wandafwerking. Ideaal voor in de keuken.

Inspiratie nodig voor uw keuken? Vraag vrijblijvend een offerte aan

SOLO Gietvloeren gelooft in de kracht van eenheid en eenvoud en helpt u graag bij het goed afstemmen van uw interieur. Al 35 jaar werken wij met veel passie en plezier aan een duurzaam en hoogwaardig kwaliteitsproduct.

Heeft u vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op! Onze medewerkers voorzien u graag van persoonlijk advies en bespreken graag uitvoerig de details van een gietvloer in de keuken. Zodat u goed geïnformeerd de juiste beslissing kunt maken. U bent ook te allen tijde welkom in onze showroom voor vrijblijvend advies!

  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Naadloos
  • Hygiënisch
  • Vloeistofdicht
  • Brandwerend
  • Vloerverwarming

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen?

Offerte aanvragen