Sluiten
Productpagina bekijken

Solo PU Gietvloeren

Solo Minimal

Solo Milestone

Sfeervolle gietvloer kantoor

Niet alleen in huis staat een gietvloer prachtig, een gietvloer is ook uitermate geschikt voor op kantoor. Een gietvloer op kantoor straalt namelijk niet alleen klasse uit, het oogt ook strak, schoon en opgeruimd. Bovendien is het ook een praktische kantoorvloer die slijtvast en gemakkelijk te onderhouden is. Ideaal wanneer er veel mensen over de vloer komen.

Een gietvloer op kantoor

Met een gietvloer creëert u een stijlvolle en moderne sfeer. Niet gek dus dat een gietvloer ook steeds vaker terug te vinden is in bedrijfspanden. Het oogt strak en opgeruimd, wat de werksfeer verbetert en ervoor zorgt dat de productiviteit omhooggaat. Daarnaast heeft een gietvloer op kantoor een strakke en neutrale uitstraling, waardoor de kantoorvloer te combineren is met veel verschillende stijlen.

Wilt u een gietvloer? Dan zijn er veel verschillende mogelijkheden waar u uit kunt kiezen. U kunt kiezen voor een pu gietvloer of een betonnen gietvloer. Beide vloeren zijn beschikbaar in diverse kleuren, waardoor zowel de kunststof gietvloer als de cementgebonden gietvloer met elke interieurstijl te combineren is.

Met een gietvloer op kantoor creëert u een stijlvolle en moderne sfeer.

De voordelen van een gietvloer op kantoor

Een gietvloer vormt de ideale basis voor elke inrichting. Naast een stijlvolle uitstraling kent de gietvloer nog andere voordelen. Zo is de vloer dankzij het naadloze karakter gemakkelijk te onderhouden; een enorme pre, zeker omdat bedrijven vaak een groot vloeroppervlak hebben. Wel zo fijn als de vloer niet veel onderhoud vereist en vuil en stof krijgen geen kans krijgen om zich te nestelen in de vloer. Daarnaast zorgt de bijzonder sterke toapcoat ervoor dat de gietvloer een slijtvaste vloer is: slijtage door bureaustoelen komt nauwelijks voor. De gietvloer is kras- en slijtbestendig en kan tegen een stootje. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de belasting van de vloer waardoor de vloer naast gebruiksvriendelijk ook nog eens duurzaam is. Hieronder de voordelen op een rijtje:

– Stijlvolle werkomgeving;
– Diverse mogelijkheden;
– Gemakkelijk in onderhoud;
– Naadloos;
– Slijtvast;
– Duurzaam.

Inspiratie nodig voor uw kantoorvloer? Vraag vrijblijvend informatie aan!

Of u nu kiest voor een betonvloer zoals de nieuwste Milestone gietvloer op kantoor of voor een kunststof gietvloer, zoals de Solo Life of One, wij helpen u graag bij het goed afstemmen van uw kantoor interieur. Wij werken al 35 jaar met veel passie en plezier aan een duurzaam en verantwoord kwaliteitsproduct. Heeft u vragen of advies nodig over een gietvloer op kantoor? Neem dan contact met ons op! Wij voorzien u graag van eerlijk en persoonlijk advies en bespreken graag uitvoerig de mogelijkheden. Ook helpen wij u graag bij het kiezen van de perfecte kleur, zodat u altijd de juiste beslissing maakt.

kantoor met een gietvloer
  • Stijlvolle werkomgeving
  • Diverse mogelijkheden
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Naadloos
  • Slijtvast
  • Duurzaam

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen?

Offerte aanvragen