Sluiten
Productpagina bekijken

Solo PU Gietvloeren

Solo Betonfloor

Solo Wall

Ik wil een offerte →

Sfeervolle gietvloer badkamer

De badkamervloer is erg belangrijk voor de sfeer en uitstraling van uw badkamer. De compleet naadloze Solo Gietvloeren stralen rust en warmte uit. De topcoat beschermt tegen krassen en beschadigingen en is bovendien volledig vloeistofdicht. Dat zorgt ervoor dat de gietvloer uitermate geschikt is als badkamervloer. Zo kunt u zorgeloos genieten en heerlijk tot rust komen.

Een gietvloer in de badkamer

Een gietvloer in de badkamer zorgt niet alleen voor een stijlvolle en strakke uitstraling, dankzij de waterdichte en naadloze afwerking is het ook erg praktisch. Omdat er geen naden of voegen zijn waarin vuil zich kan ophopen, is een gietvloer naast makkelijk schoon te houden ook nog eens heel hygiënisch: schimmels en bacteriën krijgen namelijk geen kans. De gietvloer kan door middel van een toplaag antislip gemaakt worden zodat u niet bang hoeft te zijn dat u uitglijdt. Daarbij zijn de gietvloeren uitstekend te combineren met vloerverwarming. Dat betekent nooit meer koude voeten als u uit de douche of uit bad stapt!

gietvloer badkamer

De badkamervloer is erg belangrijk voor de sfeer en uitstraling van uw badkamer.

badkamer vloer

Badkamer gietvloer: veel verschillende mogelijkheden

Als u een gietvloer in de badkamer wilt, dan zijn er erg veel mogelijkheden waar u uit kunt kiezen. Gietvloeren zijn namelijk in allerlei verschillende kleuren beschikbaar, waardoor de vloer goed te combineren is met elke badkamerstijl. Van strak en modern tot stoer en landelijk, er is van alles mogelijk. U kunt kiezen voor één kleur, maar u kunt ook meerdere kleuren laten versmelten zodat er een levendig effect ontstaat. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om de wanden in een moderne badkamer met inloopdouche af te werken met hetzelfde materiaal als de gietvloer. Zo zorgt u voor een naadloze afwerking en creëert u eenheid in de badkamer. De Solo Wall is net als de gietvloer waterafstotend en gemakkelijk in onderhoud.

Inspiratie nodig voor uw badkamer? Vraag vrijblijvend eens informatie aan

Wilt u zeker zijn van een mooie, strakke gietvloer zonder oneffenheden dan is het zeker raadzaam om een expert in te schakelen. SOLO Gietvloeren helpt u hier graag bij! Wij werken al ruim 35 jaar met veel plezier en passie aan een product dat u comfort, duurzaamheid en kwaliteit biedt.

Heeft u vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op! Onze medewerkers voorzien u graag van voldoende informatie en bespreken graag uitvoerig de details. Zo kunt u de juiste beslissing maken voor het kiezen van een gietvloer in uw badkamer. Voor vrijblijvend advies bent u ook te allen tijde welkom in onze showroom!

badkamervloer
  • Vloeistofdicht
  • Naadloos
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Hygiënisch
  • Antislip
  • Vloerverwarming
gietvloer in uw badkamer

Inspiratie opdoen voor uw Badkamer?

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen?