Sluiten
Productpagina bekijken

Solo PU Gietvloeren

Solo Minimal

Solo Milestone

Sfeervolle gietvloer badkamer

De badkamervloer is erg belangrijk voor de sfeer en uitstraling van uw badkamer. De compleet naadloze Solo Gietvloeren stralen rust en warmte uit. De topcoat beschermt tegen krassen en beschadigingen en is bovendien volledig vloeistofdicht. Dat zorgt ervoor dat de gietvloer uitermate geschikt is als badkamervloer. Zo kunt u zorgeloos genieten en heerlijk tot rust komen.

Een gietvloer in de badkamer

Een gietvloer in de badkamer zorgt niet alleen voor een stijlvolle en strakke uitstraling, dankzij de waterdichte en naadloze afwerking is het ook erg praktisch. Omdat er geen naden of voegen zijn waarin vuil zich kan ophopen, is een gietvloer naast makkelijk schoon te houden ook nog eens heel hygiënisch: schimmels en bacteriën krijgen namelijk geen kans. De gietvloer kan door middel van een toplaag antislip gemaakt worden zodat u niet bang hoeft te zijn dat u uitglijdt. Daarbij zijn de gietvloeren uitstekend te combineren met vloerverwarming. Dat betekent nooit meer koude voeten als u uit de douche of uit bad stapt!

De badkamervloer is erg belangrijk voor de sfeer en uitstraling van uw badkamer.

Inspiratie nodig voor uw badkamer? Vraag vrijblijvend eens informatie aan

Wilt u zeker zijn van een mooie, strakke gietvloer zonder oneffenheden dan is het zeker raadzaam om een expert in te schakelen. Solo Gietvloeren helpt u hier graag bij! Wij werken al ruim 35 jaar met veel plezier en passie aan een product dat u comfort, duurzaamheid en kwaliteit biedt.

Vragen over een gietvloer in uw badkamer?

Heeft u vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op! Onze medewerkers voorzien u graag van voldoende informatie en bespreken graag uitvoerig de details. Zo kunt u de juiste beslissing maken voor het kiezen van een gietvloer in uw badkamer. Voor vrijblijvend advies bent u ook te allen tijde welkom in onze showroom!

  • Vloeistofdicht
  • Naadloos
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Hygiënisch
  • Antislip
  • Vloerverwarming
Gietvloer in slaapkamer - SOLO gietvloeren

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen?

Offerte aanvragen