Sluiten
Productpagina bekijken

Solo PU Gietvloeren

Solo Minimal

Solo Milestone

Toepassingen

Wij geloven in het succes van een perfecte basis. Solo Gietvloeren zijn geschikt voor meerdere toepassingen, zoals uw woonhuis in kantoor of sportcentra, Solo Gietvloeren heeft voor iedere toepassing een geschikt systeem. Solo Gietvloeren zet de kwaliteit van haar gietvloeren voorop, wij vinden het belangrijk dat de Solo Gietvloer er esthetisch goed uit ziet, makkelijk in onderhoud is en jarenlang mee gaat. Door de meest recente ontwikkelingen bieden wij u een constante en betrouwbare kwaliteit. Daardoor kunt u zorgeloos van uw Solo Gietvloer genieten.

  • Woonkamer
  • Keuken
  • Badkamer
  • Kantoor
  • Slaapkamer
https://sologietvloeren.nl/wp-booom/uploads/2019/12/160825-08-kopie.jpg

Woonkamer

De Solo Gietvloer is speciaal ontwikkeld voor een optimaal wooncomfort. De Solo Gietvloeren stralen eenheid en warmte uit, zijn duurzaam en zeer gemakkelijk in onderhoud. Het naadloze karakter van de Solo Gietvloer maakt hem uniek en geschikt voor iedere ruimte. Zo kunt u van de verschillende delen van uw woonkamer één naadloos geheel creëren.

Lees meer
https://sologietvloeren.nl/wp-booom/uploads/2020/07/DSC_1496-scaled.jpg

Keuken

Samen met diverse instituten ontwikkelde Solo Gietvloeren in der loop der jaren diverse Gietvloersystemen. Kenmerkend is de hygiëne van de Gietvloer, hij is makkelijk in onderhoud en slijt langzaam. Ideaal voor een keuken waarin graag geleefd wordt. Met de gietvloeren van Solo Gietvloeren creëert u een strak interieur in de keuken waar u zo graag bent.

Lees meer
https://sologietvloeren.nl/wp-booom/uploads/2020/04/DSC04244-scaled.jpeg

Badkamer

Dankzij de waterdichte en naadloze afwerking van de Solo Gietvloeren is het makkelijk schoon te houden en is het hierdoor erg hygiënisch. Hierdoor krijgen kalkaanslag en schimmels geen kans in de badkamer. Daarnaast zorgt de gietvloer voor een stoere en robuuste betonlook gietvloer, zonder de nadelen van een echte beton.

https://sologietvloeren.nl/wp-booom/uploads/2020/04/DSC04182-scaled.jpg

Kantoor

Gietvloeren zie je tegenwoordig steeds vaker terug in verschillende bedrijfspanden. Het geeft namelijk een nette en moderne sfeer aan een werkomgeving. Daarbij hebben kantoorruimtes vaak een grote oppervlakte aan vloerruimte. Het is dan handig als een vloer gemakkelijk schoon te maken is, met een gietvloer is dit mogelijk.

https://sologietvloeren.nl/wp-booom/uploads/2020/07/DSC_0348-kopie-1.jpg

Slaapkamer

Een gietvloer van Solo Gietvloeren creëert een ruimtelijke sfeer en biedt optimaal comfort in uw slaapkamer. Daarbij is het mogelijk om voor extra luxe te kiezen en een gietvloer te nemen in combinatie met vloerverwarming. Ook is een gietvloer ook perfect te combineren met ander materiaal, denk hierbij bijvoorbeeld aan hout.

Inspiratie opdoen?

Offerte aanvragen