Sluiten
Productpagina bekijken

Solo PU Gietvloeren

Solo Betonfloor

Solo Wall

Toepassingen

Wij geloven in het succes van een perfecte basis. Solo Gietvloeren zijn geschikt voor meerdere toepassingen, zoals uw woonhuis is kantoor of sportcentra, Solo Gietvloeren heeft voor iedere toepassing een geschikt systeem. Solo Gietvloeren zet de kwaliteit van haar gietvloeren voorop, wij vinden het belangrijk dat de Solo Gietvloer er esthetisch goed uit ziet, makkelijk in onderhoud is en jarenlang mee gaat. Door de meest recente ontwikkelingen bieden wij u een constante en betrouwbare kwaliteit waardoor u zorgeloos van uw Solo Gietvloer kunt genieten.

  • Woonkamer
  • Keuken
https://sologietvloeren.nl/wp-booom/uploads/2019/08/160825-08-kopie-2-1920x1080-e1579077899292.jpg

Woonkamer

De Solo Gietvloer is speciaal ontwikkeld voor een optimaal wooncomfort. De Solo Gietvloeren stralen eenheid en warmte uit, zijn duurzaam en zeer gemakkelijk in onderhoud. Het naadloze karakter van de Solo Gietvloer maakt hem uniek en geschikt voor iedere ruimte. Zo kunt u van de verschillende delen van uw woonkamer één naadloos geheel creëren.

Lees meer →
https://sologietvloeren.nl/wp-booom/uploads/2019/08/gietvloerAfbeelding-e1579077363150.jpg

Keuken

Samen met diverse instituten ontwikkelde Solo Gietvloeren in der loop der jaren diverse Gietvloersystemen. Kenmerkend is de hygiëne van de Gietvloer, hij is makkelijk in onderhoud en slijt langzaam. Ideaal voor een keuken waarin graag geleefd wordt. Met de gietvloeren van SOLO Gietvloeren creëert u een strak interieur in de keuken waar u zo graag bent.

Lees meer →

Inspiratie opdoen?