Sluiten
Productpagina bekijken

Solo PU Gietvloeren

Solo Betonfloor

Solo Wall

Ik wil een offerte →

Voorliefde voor het maken van unieke projecten

Meer dan 35 jaar ervaring, dat is iets waar we trots op zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat onze gietvloer meer is dan een handgemaakt product. Dag in dag uit leveren wij producten van een hoogwaardige kwaliteit. Wij doen dit al jaren met één voorliefde: het creëren van een prachtig eindresultaat. Het traject van A tot Z begeleiden, het meedenken in de mogelijkheden en ieder uniek project tot een schitterend einde brengen is iets wat wij omschrijven als ‘het mooiste wat er is’. Door de vorm van ons bedrijf profiteert u als klant van korte lijnen en persoonlijke begeleiding, wel zo prettig!

pu gietvloer

Hoogwaardige Kwaliteit

Solo Gietvloeren ontwikkelde haar Gietvloeren bewust. Naast dat wij streven naar de meest hoogwaardige kwaliteit in zowel gebruik als wooncomfort streven wij als duurzaam bedrijf naar een product dat verantwoord is. Dit is ons samen met diverse gerenommeerde leveranciers goed gelukt. De Solo Gietvloeren worden gemaakt van zuivere materialen welke niet schadelijk zijn voor zowel mens als milieu. Daarnaast is ieder systeem duurzaam ontworpen, zo kunt u jarenlang genieten van uw Solo Gietvloer.

Eerlijke voorlichting

De vloer is de basis van uw interieur en daarmee een serieuze investering. Daarom willen wij graag iedere klant voorzien van een transparant en ruim advies. Waar de gietvloer markt nog wel eens een jungle kan zijn pleiten wij voor een eerlijk advies, wij vertellen u graag alle voor en nadelen van de gietvloeren en welke gietvloer het beste bij u past. Zo maakt u altijd de juiste beslissing.

Eigen applicateurs

Solo Gietvloeren leidt haar eigen applicateurs zorgvuldig op. Wij vinden het belangrijk dat de Solo Gietvloer wordt aangebracht door applicateurs die communicatief vaardig zijn, zorg dragen aan service en met passie werken aan een schitterend kwaliteitsproduct. Uw Solo applicateur heeft dan ook altijd jarenlange ervaring en neemt van te voren alle details met u door en luistert zorgvuldig naar uw wens.

Een familiebedrijf

Solo Gietvloeren is een handelsnaam van Ter Wielen Vloertechniek. Ter Wielen Vloertechniek is een applicatiebedrijf van kunststofvloeren met een zeer ruime ervaring binnen de branche. Het bedrijf is oorspronkelijk opgericht door twee broers welke beide al jarenlang actief waren als vloerleggers. In 2005 besloten zij krachten en kennis te bundelen en star ten hun eigen bedrijf. Vandaag de dag wordt het bedrijf gerund door Berry Sr ter Wielen en zijn drie zonen, Ronald, Berry en Robbert ter Wielen. Binnen ons bedrijf begeleiden wij u op alle facetten. Zo kunt u zich laten voorlichten in onze showroom door één van onze verkopers en helpt de planning u graag met het plannen van uw project. De projectleider kijkt graag ter plekke mee naar uitdagingen binnen het project en onze applicateurs werken met veel passie en liefde aan uw vloer. Alles onder 1 dak, dat werkt wel zo prettig!

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen?

PU gietvloer in de woonkamer

Hulp met het kiezen van de juiste gietvloer & kleur

Van verkoop tot uitvoering, binnen ons bedrijf valt alles onder 1 dak. Hierdoor heeft u als klant altijd korte lijnen en een helder verwachtingspatroon. Zo kunt u een afspraak maken in de showroom voor een advies gesprek, ons team helpt u graag met het kiezen van juiste Solo Gietvloer. Daarnaast kunt u indien gewenst een kleurafspraak maken, aan de hand van kleur samples helpt één van onze medewerkers met het kiezen van de perfecte kleur voor uw gietvloer. Ook is het altijd mogelijk om samples mee te nemen, dan kunt u het thuis op uw gemak nog eens rustig bekijken.

 

Hulp met het plannen & voorbereiden van uw project

Het plannen van de werkzaamheden kan vaak lastig zijn in een drukke verbouwing of aanbouw van een project. Onze planning helpt u met het plannen van uw project. Wilt u de vloer toch eerder of later? Dan stellen wij ons graag flexibel op en helpen u verder. De projectleider kijkt daarnaast samen met u naar de details van uw project en helpt u met de voorbereidingen, zo staat u niet voor onverwachte verrassingen.

Een constante hoge kwaliteit

De voordelen van de Solo Gietvloeren:

  • Volledig naadloos
  • Duurzaam & van hoge kwaliteit
  • 100% UV Stabiel
  • Kan tegen een stootje


De Solo Gietvloer wordt aan een stuk door gegoten. Hiermee creëren wij een compleet naadloos geheel waarmee u eenheid schept in uw woning en interieur. Door het naadloze karakter is de gietvloer zeer gemakkelijk in onderhoud, vloeistofdicht en prettig om op te leven. Ideaal voor kinderen om op te spelen en overigens zeer huisdiervriendelijk.


Solo Gietvloeren kiest haar materialen bewust. Door te werken met de meest pure en zuivere materialen maken wij producten die verantwoord zijn voor mens en milieu. Onze hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat de gietvloeren tegen een stootje kunnen. De Solo Gietvloer is daardoor ook zeer kras en-slijt bestendig en kent een hoge slagvastheid. Ideaal om met uw familie, vrienden of collega’s van te genieten.


Wij willen dat u zorgeloos uw leven lang van de Solo Gietvloer kunt genieten. Uw Solo Gietvloer is 100% UV stabiel* en wordt behandeld met een speciale topcoat. Dit zorgt ervoor dat u jarenlang plezier heeft van de gemakken van de Solo Gietvloer . Wordt de vloer zwaarder belast dan gedacht? Geen probleem, wij kunnen onze topcoats gemakkelijk voor u vervangen. * Niet alle Solo producten zijn UV-stabiel, raadpleeg onze showroom voor meer informatie. voor meer informatie.


De Solo Gietvloer is ontworpen om op te leven. De gietvloeren worden afgewerkt met speciaal ontwikkelde topcoats die tegen een stootje kunnen. Hierdoor kunt zorgeloos op de vloer leven. Het vloeistofdichte karakter van de gietvloer zorgt ervoor dat een gemorst kopje koffie of een glas rode wijn geen vlek achterlaat. Ook is het mogelijk om de Solo Gietvloer na 10 jaar te voorzien van een nieuwe topcoat. U heeft dan als ware een nieuwe vloer geniet u weer jarenlang van de strakke gietvloer.