Sluiten
Productpagina bekijken

Solo PU Gietvloeren

Solo Minimal

Solo Milestone

Voorliefde voor het maken van unieke projecten

Solo Gietvloeren is een bedrijf van de familie ter Wielen. De vader smeerden samen met zijn broers ruim 35 jaar geleden al gietvloeren in de industriële sector. Hier hebben zij de kennis en kunde opgedaan die wij vandaag de dag beheersen. Door de jaren heen zijn wij de woonsector ingerold. Al snel kwamen wij erachter dat hier onze passie ligt. We worden blij van het maken van hoog esthetische projecten waarbij onze vloeren en de details het verschil kunnen maken. Toen de tijd rijp was hebben zonen Berry, Ronald en Robbert ter Wielen het stokje overgenomen. Door de jaren heen hebben zij een team om zich heen verzameld waardoor ze je van A tot Z kunnen begeleiden. Zo kan je de showroom bezoeken voor advies omtrent de producten, kijkt de projectleider graag met je mee ter plaatse en werken de vloerenleggers met veel passie en liefde aan jouw vloer. Alles onder 1 dak, daar houden we van!

Hoogwaardige Kwaliteiten

Wij worden gelukkig door te werken met de meest hoogwaardige Gietvloer materialen. Al onze systemen zijn door ons samengesteld met maar 1 einddoel, het leveren van de meest hoog-haalbare kwaliteit. Dankzij ons Betuwse bloed nemen we niet zomaar alles aan. Berry en Ronald ter Wielen testen alle materialen zorgvuldig en nemen het als eerst zelf in gebruik. Wanneer we het perfecte systeem hebben samengesteld bieden we het aan op de markt. Zo mag u erop vertrouwen dat ieder gietvloer-systeem weloverwogen is ontworpen voor optimaal wooncomfort!

Aanbrengen en storten van gietvloer

Eerlijke voorlichting

Wij geloven erin dat een goede kwaliteit begint bij een helder verwachtingspatroon. Wij vertellen je daarom graag van de hoed en de rand. Robbert ter Wielen en zijn collega's lichten je graag onze gietvloer-systemen toe in onze showroom. Waar de gietvloer markt nog wel eens een jungle kan zijn pleiten wij voor een eerlijk advies, proberen we je alles duidelijk uit te leggen en helpen we je bij het kiezen van de juiste gietvloer!

Eigen applicateurs

De Gietvloer is een handgemaakt product, dat is het mooie aan ons vak. Hierdoor zijn de handen die ze maken zeker minstens zo belangrijk. Berry en Ronald ter Wielen werken samen met onze enthousiaste collega's aan de meest mooie projecten door vrijwel heel het land. Door enkel te werken met een vast team aan collega's kunnen wij een constante kwaliteit garanderen.

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen?

PU gietvloer in de woonkamer

Hulp met het kiezen van de juiste gietvloer & kleur

Van verkoop tot uitvoering, binnen ons bedrijf valt alles onder 1 dak. Hierdoor heeft u als klant altijd korte lijnen en een helder verwachtingspatroon. Zo kunt u een afspraak maken in de showroom voor een advies gesprek, ons team helpt u graag met het kiezen van juiste Solo Gietvloer. Daarnaast kunt u indien gewenst een kleurafspraak maken, aan de hand van kleur samples helpt één van onze medewerkers met het kiezen van de perfecte kleur voor uw gietvloer. Ook is het altijd mogelijk om samples mee te nemen, dan kunt u het thuis op uw gemak nog eens rustig bekijken.

 

Hulp met het plannen & voorbereiden van uw project

Het plannen van de werkzaamheden kan vaak lastig zijn in een drukke verbouwing of aanbouw van een project. Onze planning helpt u met het plannen van uw project. Wilt u de vloer toch eerder of later? Dan stellen wij ons graag flexibel op en helpen u verder. De projectleider kijkt daarnaast samen met u naar de details van uw project en helpt u met de voorbereidingen, zo staat u niet voor onverwachte verrassingen.

Offerte aanvragen