SOLO GIETVLOEREN | LOOKBOOK 2019 .

Wij geloven dat de vloer de basis is van uw interieur. Door het kiezen van de juiste kleur brengt u eenheid in uw interieur en woning. Solo Gietvloeren helpt u daar graag mee. In de loop der jaren ontwikkelde wij een breed kleurenscala waar voor ieder wat wils tussen zit. Zo niet, dan is het zelfs mogelijk om bepaalde kleuren te ontwikkelen om zo tot de perfecte kleurkeuze te komen. Het kiezen van de kleur kan ingewikkeld zijn omdat het een vrij permanente keuze is. Het visualiseren van de kleur in een grote ruimte is dan ook spannend. Om u een beeld te geven hoe een kleur eruitziet op levensgroot formaat is het Solo Lookbook in het leven geroepen. In het Lookbook presenteren wij u kleuren die gelijk staan aan de realiteit. Zo wordt het visualiseren van de kleur op uw project aanzienlijk makkelijker en kiest u met een goed gevoel de juiste kleur.

Klik hier: Solo Gietvloeren | Lookbook 2019

 

 

Heeft u vragen omtrent de kleurencollectie dan kunt u contact opnemen met onze showroom, wanneer u eens wilt langs komen om de kleuren in het echt te bekijken dan bent u van harte welkom.

Ons team helpt u graag verder met het maken van de juiste keuze. Neem contact op voor meer info of bekijk onze Instagram pagina.

 

– Solo Gietvloeren