Binnenkijker: HundredNinety | Charlotte & Jasper.

Deze keer nemen we een kijkje in de tot in de puntjes afgewerkte woning van Charlotte en Jasper (en hun hond Brooklyn). Zij kochten ca. 3 jaar geleden een woning welke zij volledig stap voor stap hebben gerenoveerd. Na een bijzonder leuke samenwerking mogen wij nog dagelijks meegenieten van het eindresultaat via hun Instagram-kanaal!

 De woning van Charlotte en Jasper is volledig gestript en opnieuw opgebouwd. Dit kost aardig wat tijd en energie maar is na een lange tijd van klussen de moeite waard geweest. Het koppel heeft samen veel tijd gespendeerd in het strippen van de woning, onder andere werd de gehele dekvloer verwijderd. Deze is heropbouwt door een professioneel bedrijf. Charlotte en Jasper kozen ervoor om hier vloerverwarming in aan te brengen en een anhydriet dekvloer te laten storten. Door de opvolgende werkzaamheden kon deze vloer goed uitharden en kon het vloerverwarming systeem worden opgestookt. Dit om te zorgen de nieuwe vloer al kennis had gemaakt met de expansie van de leiding.

Charlotte, die werkzaam is als interieurstyliste wist al vrij snel wat voor type gietvloer ze wilde. Namelijk een Betonfloor. Haar intentie was om de vloer perfect te laten matchen bij een stoer/vintage interieur wat ze in gedachte had. De structuur van Betonfloor is aangebracht in een medium structuur, niet te rustig en niet te druk. Dit combineert mooi bij de andere elementen in de woning. Zo onder andere de bakstenen muur welke van oudsher in de woning zat.

              

Tijdens het kiezen van de kleur heeft koppel voornamelijk veel gebruik gemaakt van inspiratie materiaal. Zo onder andere foto’s uit magazines of afbeeldingen van Pinterest werden hiervoor gebruikt. Bij een bezoek aan de showroom hebben zij een top 3 samples meegenomen en deze in de woning zelf bekeken. Dit omdat de keuken van een lichtstraat werd voorzien. Dit creëert enorm veel licht van bovenaf. Hierdoor mocht de vloer niet te licht worden, maar ook zeker niet te donker voor de overige ruimtes in de woning. Door hier de tijd voor te nemen en het te vergelijken hebben Charlotte en Jasper een gefundeerde keuze gemaakt waar ze geen spijt van hebben!

Toen Charlotte en Jasper alles in grote lijnen af hadden hebben ze Instagram account aangemaakt voor de woning, genaamd: HundredNinety. Via dit kanaal kan je kijkje nemen in de prachtige woning. Al snel is te zien dat het koppel een grote passie heeft voor interieur en geeft bijzonder leuke persoonlijke draai aan het interieur.

Het account is in een korte tijd gegroeid tot een waar platform en is voor vele een bron van inspiratie. Omdat Charlotte zelf werkzaam is als interieurstyliste/ontwerpster veranderd is nog wel eens wat in de woning. Dit is enorm leuk om te zien en vooral erg inspirerend. Je kan de woning van Charlotte en Jasper volgen door te klikken op link: HundredNinety Instagram

Hieronder een paar van onze meest favoriete plaatjes!