De mogelijke kleuren voor een Beton gietvloer en PU-gietvloer

Bent u ook benieuwd naar de mogelijke kleuren van een betonnen gietvloer? Bij Solo Gietvloeren hebben we een ruime keuze.
De vloer is de basis van je interieur. Met de keuze voor een gietvloer weet je dat het met die basis wel goed zit. Een gietvloer past namelijk in ieder interieur; van industrieel tot landelijk en van klassiek tot modern. Mits je natuurlijk de juiste kleur kiest. En omdat dat niet altijd even eenvoudig is, zetten wij de mogelijkheden op een rij. 

PU-gietvloeren

Gietvloeren zijn er in verschillende soorten én kleuren. Kies je voor een polyurethaan gietvloer, dan heb je de keuze uit een hele strakke vloer of een levendige betonlook vloer. Bij Solo Gietvloeren bieden we beide types aan: de Solo One Gietvloeren en de Solo Life Gietvloeren.

Strak en naadloos

Bij een PU-gietvloer wordt in het 5-lagen-systeem als vierde laag de kunststof kleurlaag aangebracht. Bij de Solo One is dit 1 egale kleurlaag, zodat er een strakke, egaal gekleurde vloer ontstaat. Strak, naadloos en een unieke basis om uw interieur perfect tot zijn recht te laten komen. Met een Solo One Gietvloer creëer je meer rust in je woning en eindeloos veel mogelijkheden voor je interieur. De vloer is leverbaar in vrijwel iedere kleur. Zo kun je kiezen uit een van de kleurenwaaiers van NCS, Sikkens en RAL, maar is het ook mogelijk om samples op maat te laten maken. Kom gerust langs in onze showroom waar we een groot kleurenpalet met verschillende samples aan de muur hebben hangen. Ook hebben wij verschillende kleuren en types vloeren in ons pand liggen.

Uniek en levendig

De Solo Life Gietvloeren zijn unieke levendige Polyurethaan Gietvloeren die bestaan uit 2 verschillende tinten in de kleurlaag. Hierdoor gaat de vloer leven en ontstaat een zogenaamde betonlook met ‘vegen’ of ‘vlammen’. Hoeveel structuur je in de vloer wilt, bepaal je zelf. Van druk tot heel rustig, alles is mogelijk. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Daarom maken wij samples waarmee je een goed idee krijgt van de kleur en structuur.

badkamer donkere kleur gietvloer

Met karakter

Voor een betonnen gietvloer met stoer karakter kunt u terecht bij de nieuwste generatie gietvloeren, de Solo Betonfloor. Deze cementgebonden gietvloer heeft een natuurlijke en robuuste uitstraling. De Solo Betonfloor vloeren zijn er in verschillende natuurtinten. Kies voor een warme of juist koele kleur en maak je interieur stoerder, warmer of rustgevender maken.  Ook van de Solo Betonfloor vloeren hebben we verschillende voorbeelden beschikbaar in onze showroom. Hier kun je op je gemak de diverse structuren en kleuren zien. Onze experts helpen je bovendien graag met het maken van de juiste keuze.

Solo mogelijke kleur betonfloor

Advies op maat

Hopelijk heeft u nu een beetje een idee van de mogelijke kleuren voor een betonnen gietvloer en voor een PU-gietvloer.
Maar omdat wij snappen dat het vinden van de juiste kleur en uitstraling van je nieuwe gietvloer een hele opgave kan zijn, bieden wij advies op maat in de vorm van een kleurafspraak.  Maak van tevoren alvast een moodboard met afbeeldingen die de juiste sfeer weergeven. Ook kan het handig zijn om een kleurstaal van je muur, keukenkastjes of bank mee te nemen naar de kleurafspraak. Neem voor meer inspiratie ook eens een kijkje in het Solo Lookbook.

Wil jij ook graag een gietvloer in huis? Kijk dan eens rustig rond op onze website. Je vindt hier genoeg inspiratie en mogelijkheden qua materialen en kleuren. Heb je verder nog vragen, wil je een kleurafspraak maken of een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen we je graag verder!