Een gietvloer in de slaapkamer; 3 combineertips

Vanwege de vele voordelen van een gietvloer is deze uiterst geschikt voor elke kamer binnen het huis. De woonkamer, keuken, eetkamer, badkamer en net zo goed in de slaapkamer! Een groot voordeel hierbij is onder andere dat de gietvloer uitstekend samen gaat met vloerverwarming. Een aspect wat tegenwoordig niet meer mag ontbreken in de slaapkamer. Daarnaast is een gietvloer in slaapkamer geluiddempend en zeer eenvoudig schoon te maken en onderhouden. Overtuigd? Wij zetten 3 tips op een rij hoe jouw slaapkamer het mooist uitkomt met een gietvloer van kunststof.

gietvloer in de slaapkamer

1. Natuurlijke materialen in combinatie met een gietvloer in de slaapkamer

Dit eerste voorbeeld is onze favoriet. Deze gietvloer combineert uitstekend met natuurlijke materialen zoals hout. De donkere wand met spots zorgt voor een strakke en moderne look. Ben je meer te spreken over een landelijke stijl? Wanneer je kiest voor een robuuste houten oppervlak en lichte kleuren bereik je eenvoudig dit resultaat. Vergeet daarbij niet landelijke woonaccessoires zoals hoorns, een kroonluchter en een mooie plant. Wij zijn fan!

2. Wit, witter, witst

Niet iedereen houdt van een compleet witte slaapkamer. Maar wanneer je dit op een juiste manier weet te combineren, kan het zorgen voor een super gave look. Daarbij is een geheel witte slaapkamer ontzettend rustgevend – zeer geschikt voor de wat moeilijkere slapers onder ons. De witte gietvloer zorgt voor een super strak effect, maar de witte houten balken aan het plafond zorgen juist weer voor gezelligheid. Net als de natuurlijke details die je terugziet. En denk je dat een witte gietvloer snel vuil wordt? Geen zorgen, een kunststof gietvloer is ontzettend eenvoudig te onderhouden en reinigen waardoor dit geen enkel probleem vormt.

3. Rustig en eenvoud

Een kingsize, witte bed steekt prachtig af tegenover de grijze gietvloer met bijpassende wanden. Op deze manier is de kunststof gietvloer een echte eyecatcher; prachtig vanwege zijn eenvoud. Vind je het geheel toch wat te eenvoudig? Leg dan simpelweg een zacht vloerkleed onder je bed. Je zal zien dat het geheel hierdoor een stuk zachter en comfortabeler oogt. Maak daarbij ook gebruik van bijzondere slaapkameraccessoires zoals vazen en schilderijtjes. Less is more!

 

Overtuigd van de voordelen van een kunststof gietvloer in de slaapkamer en ben jij helemaal enthousiast over de uitstraling? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij voorzien je van een passend advies – zowel op praktisch gebied als op het gebied van styling.