Sluiten
Productpagina bekijken

Solo PU Gietvloeren

Solo Minimal

Solo Milestone

Uw gietvloeren specialist in de regio Veenendaal

Woont u in Veenendaal en omstreken en bent u op zoek naar een specialist die uw huis of appartement kan voorzien van een prachtige gietvloer? Dan helpen wij van Solo Gietvloeren u graag verder. Solo Gietvloeren is met ruim 35 jaar ervaring inmiddels zeer gedreven in het plaatsen van diverse soorten gietvloeren. Van warme PU gietvloeren tot aan betonnen gietvloeren. Komt u gerust eens langs in onze showroom of vraag vrijblijvend een brochure aan. Wij helpen u graag verder.

gietvloer thuis

Gietvloer laten leggen; de mogelijkheden

De producten van Solo Gietvloeren zijn bestemd voor diverse toepassingen. Voor zowel woonhuizen, winkels als kantoren bieden wij hoge kwaliteit gietvloeren die het interieur afmaken. Een gietvloer geeft een unieke sfeer aan uw inrichting. Dit is maatwerk en daarom helpen we u graag om te kijken welk product het beste bij uw wensen en behoeften past. Bij Solo Gietvloeren kunt u terecht voor advies met betrekking tot PU gietvloeren, betonnen gietvloeren en een gegoten wandafwerking.

PU gietvloeren

De kracht van polyurethaan gietvloeren van Solo Gietvloeren is dat het uw interieur een bepaalde warmte geeft. Daarnaast zorgt een dergelijke vloer voor een perfecte eenheid. U kunt zelf kiezen hoe uw PU gietvloer eruit komt te zien. Van een druk tot een zeer rustig patroon en in alle kleurencombinaties, alles is mogelijk.

Beton gietvloeren

Een betonnen gietvloer is uitermate geschikt voor de mensen die op zoek zijn naar rauwe uitstraling voor een ruimte in hun woning, zoals de woonkamer, de keuken of de badkamer. De Betonfloor van Solo Gietvloeren oogt erg natuurlijk en vormt dan ook de basis voor een interieur met veel detail. Bijkomend voordeel is de zeer kras- en slijtbestendige ondergrond. Gemakkelijk in het onderhoud!

Solo Gietvloeren is uw gietvloer specialist in de regio Veenendaal

Bent u al een geruime tijd op zoek naar een unieke sfeer in uw woning, bedrijfspand of winkel? Wat dacht u van een gietvloer. Gietvloeren vormen een prima basis voor kamers met een natuurlijke look en wij helpen u graag bij de realisatie van uw wensen. Neem gerust eens contact met ons op, wij staan u graag te woord. Of vraag vrijblijvend eens de brochure aan, zodat u alvast wat inspiratie op kunt doen.

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen?

Solo Wall voor wandafwerking

Een product waar we trots op zijn. De Solo Wall is geschikt voor iedere muur in uw woning, bedrijfspand of winkel. Een zeer fraaie wandwerking waarmee u een natuurlijke look in uw kamers krijgt. De wandafwerking is waterafstotend en daardoor kan de Solo Wall ook in toiletten, keukens en badkamers worden geplaatst.

Offerte aanvragen