Gietvloeren Inspiratie

10x inspiratie voorbeelden van gietvloeren in huis

Voor gietvloeren inspiratie is Pinterest doorgaans je beste vriend. Je vindt er talloze voorbeelden van houten vloeren, tegels, tapijt en veel meer. Wij zetten de mooiste voorbeelden van gietvloeren in huis voor je op een rij.

Modern en karakteristiek

Je bent op zoek naar gietvloeren inspiratie omdat je een hele strakke en moderne uitstraling aan je huis wil toevoegen. Dit type vloer is uitermate geschikt als je iets voelt voor een Scandinavisch design of andere moderne stijl. De strakke elementen worden vaak gecombineerd met veel wit om het ‘clean’ te houden en hout om de ruimte toch een warm en karakteristiek gevoel te geven.

Gietvloeren in de woonkamer

Woonkamers met gietvloeren bevatten vaak een of meerdere houten elementen, bijvoorbeeld door een houten salontafel of bijzettafel. Ook kleden mensen de ruimte vaak extra aan met een vloerkleed. Dit zorgt voor wat extra sfeer, maar houdt de ruimte nog steeds strak en stijlvol.

 

Inspiratie voor gietvloeren in de keuken en eetkamer

Het plaatsen van gietvloeren in keukens wordt steeds populairder. Het houten element komt meestal in de keuken zelf terug, maar bijvoorbeeld ook in houten accessoires (snijplanken, messenblokken). In de eetkamer zien we vaak dat mensen voor een (steiger)houten eettafel kiezen, maar hier dan wel designstoelen aan schuiven. Zo houd je de strakke en warme elementen met elkaar in balans.

Gietvloeren inspiratie in de badkamer

Een gietvloer in de badkamer is stijlvol en ruimtelijk. Omdat het vloertype vloeistofdicht is, kun je probleemloos douchen en in bad gaan zonder je druk te hoeven maken over de vloer. Een modern alternatief voor de traditionele tegeltjes dus!

We hopen dat we je geïnspireerd hebben met deze gietvloeren in huis. Mocht je nog vragen hebben over de kwaliteit van gietvloeren of over de kosten, neem dan eens contact met ons op voor meer informatie. En heb je nog niet voldoende inspiratie? Bekijk dan onze inspiratiepagina, waar je nog veel meer voorbeelden vindt van gietvloeren in huis.