De functionaliteit van een gietvloer op kantoor

Een gietvloer op kantoor hoort bij de uitstraling en het comfort van de medewerkers en klanten. We leven in een tijdperk waar verder wordt gedacht dan alleen de mooie uitstraling van een kantoor. Men is steeds meer gericht op functionaliteit. Het liefst een combinatie van design en functionaliteit. De vloer is daarbij de basis.

Gietvloer op kantoor – Chique uitstraling

Het type vloer in een kantoor zegt veel over het bedrijf waar je binnenstapt. In de financiële sector waar de uitstraling zakelijk moet zijn, geeft een strakke gietvloer de basis voor de juiste uitstraling van de visie van een bedrijf. Chic, degelijk en volwassen. Een gietvloer op kantoor is hier dan deel van het interieur.

Maar niet alleen voor bedrijven met een formele sfeer is een gietvloer geschikt; denk bijvoorbeeld aan creatieve bedrijven die zich steeds vaker vestigen in een industrieel pand. Door gebruik te maken van een mooie gietvloer, komen het meubilair en creatieve accessoires nog beter tot hun recht. De vloeren worden geproduceerd zonder lood, chloor of zink en kunnen met behulp van natuurlijke pigmenten op kleur worden gebracht. Zo bepaal je dus zelf de kleur die goed past bij het bedrijf en de inrichting van het kantoor.

 

Slijtvaste gietvloer op kantoor

De hoogwaardige materialen die gebruikt worden in een gietvloer op kantoor zorgen ervoor dat de vloer kras- en slijtbestendig is en tegen een stootje kan. Krijg je dus vaak klanten op bezoek, dan hoef je niet in te zitten over de belasting van de vloer. Daarbij bestaat het product uit zuivere materialen, van plantaardige basis die milieu- en gebruiksvriendelijk zijn.

Comfort

Hoe vaak gebeurt het niet dat er geknoeid wordt bij de koffie- of soepautomaat? En hoe vaak wil het niet dat er vloerbedekking op de grond ligt waar deze vlekken niet meer uitgaan? Een gietvloer op kantoor is vloeistofdicht. Hierdoor zijn vlekken gemakkelijk te verwijderen en kunnen vloeistoffen als koffie niet in de vloer trekken.

Voor het schoonmaken van de gietvloer zijn geen speciale reinigingsmiddelen nodig. Daarnaast kan er vanwege de naadloze constructie nergens meer vuil tussen gaan zitten. Het schoonhouden van een kantoor was nog nooit zo makkelijk.

De topcoat kan gemakkelijk vervangen worden. Dit zou het geval kunnen zijn wanneer de vloer zwaarder belast wordt dan in eerste instantie was ingeschat, door bijvoorbeeld vernieuwd meubilair wat meer weegt dan het oude.

Service

Omdat wij het belangrijk vinden dat er goede service wordt verleend, leiden wij onze eigen applicateurs zorgvuldig op. Daarom zijn onze mensen communicatief vaardig, dragen zij zorg voor goede service en werken met passie aan het eindresultaat. Hierin wordt altijd geluisterd naar wensen van onze opdrachtgevers.

Heb je plannen voor een verbouwing binnen kantoor? Of wil je graag ideeën opdoen voor een vernieuwend interieur? Wij denken graag met je mee. Mail of bel ons voor advies. Op onze productpagina kun je zien wat we allemaal voor je kunnen doen.