Sluiten
Productpagina bekijken

Solo PU Gietvloeren

Solo Minimal

Solo Milestone

Binnenkijken bij een dijkwoning met PU gietvloer in Giesbeek

Met een passie voor interieur

In een klein dorpje gelegen aan de IJssel, tussen de weilanden in woont Ulrike samen met haar vriend Peter en kindjes Jack en Bobbi. Ulrike heeft altijd een passie gehad voor interieur en vanaf 2017 besloot zij het roer om te gooien en van haar passie haar werk te maken. Haar motto is een verassend, warm en vooral heel eigen interieur te creëren. In het interieur van Peter en Ulrike is dat zeker terug te zien.

“ We woonden al in Giesbeek, maar wilden graag wat groter wonen. Deze woning stond destijds te koop en ik was altijd al verliefd op het plekje. In het hart van het dorp, met uitzicht op de molen. De grootste reden om het te kopen was dan ook de plek en het feit dat het een dijkwoning is met een wat meer verrassende indeling.”

Toen de woning in 2017 werd aangekocht wisten Ulrike en Peter gelijk dat ze wilden gaan verbouwen. Een aantal zaken waren flink verouderd en het comfort wilden ze verhogen. Zo lagen er op de woonverdieping 3 verschillende vloeren, waar hun juist rust wouden creëren. “De keuze voor een nieuwe vloer was een van de eerste zaken die wij zijn gaan onderzoeken. Het was voor ons snel duidelijk wat onze keuze zou zijn; een gietvloer of een eiken visgraat. Een gietvloer had mijn voorkeur omdat het voor een hele mooie rustige basis zou zorgen. Ik ben persoonlijk liefhebber van kleur in mijn eigen interieur en ook dat vond ik een mooie match met een gietvloer.”

Toen Ulrike en Peter de vloer gingen uitzoeken en een keuze moesten maken tussen een Betonfloor en PU Gietvloer ging de voorkeur al gelijk uit naar een PU Gietvloer. Vanwege de mooie matte look en ook het comfort. Een PU Gietvloer voelt heerlijk aan onder je voeten. Wel is er gekozen voor een medium veeg, zodat het niet helemaal effen zou zijn. Ook gezien het feit dat ze twee kleine kinderen hebben en het ook praktisch moet zijn.

Grijze gietvloer betonlook inspiratie
Binnenkijken in woning in giesbeek
Betonvloer gietvloer in slaapkamer
betonlook inspiratie in hal
Gietvloer in de slaapkamer
Offerte aanvragen