Sluiten
Productpagina bekijken

Solo PU Gietvloeren

Solo Minimal

Solo Milestone

De Betonfloor van Instagram-Influencers @hundred.ninety

Een kijkje in de renovatie

Deze keer nemen we een kijkje in de tot in de puntjes afgewerkte woning van Charlotte en Jasper (en hun hond Brooklyn). Zij kochten ca. 3 jaar geleden een woning welke zij volledig stap voor stap hebben gerenoveerd. Na een bijzonder leuke samenwerking mogen wij nog dagelijks meegenieten van het eindresultaat via hun Instagram-kanaal!

De woning van Charlotte en Jasper is volledig gestript en opnieuw opgebouwd. Dit kost aardig wat tijd en energie maar is na een lange tijd van klussen de moeite waard geweest. Het koppel heeft samen veel tijd gespendeerd in het strippen van de woning, onder andere werd de gehele dekvloer verwijderd. Deze is heropbouwt door een professioneel bedrijf. Charlotte en Jasper kozen ervoor om hier vloerverwarming in aan te brengen en een anhydriet dekvloer te laten storten. Door de opvolgende werkzaamheden kon deze vloer goed uitharden en kon het vloerverwarming systeem worden opgestookt. Dit om te zorgen de nieuwe vloer al kennis had gemaakt met de expansie van de leiding.

Charlotte, die werkzaam is als interieurstyliste wist al vrij snel wat voor type gietvloer ze wilde. Namelijk een Betonfloor. Haar intentie was om de vloer perfect te laten matchen bij een stoer/vintage interieur wat ze in gedachte had. De structuur van Betonfloor is aangebracht in een medium structuur, niet te rustig en niet te druk. Dit combineert mooi bij de andere elementen in de woning. Zo onder andere de bakstenen muur welke van oudsher in de woning zat.

Betonfloor
Betonfloor
Betonfloor

Toen Charlotte en Jasper alles in grote lijnen af hadden hebben ze Instagram account aangemaakt voor de woning, genaamd: HundredNinety. Via dit kanaal kan je kijkje nemen in de prachtige woning. Al snel is te zien dat het koppel een grote passie heeft voor interieur en geeft bijzonder leuke persoonlijke draai aan het interieur.

Het account is in een korte tijd gegroeid tot een waar platform en is voor vele een bron van inspiratie. Omdat Charlotte zelf werkzaam is als interieurstyliste/ontwerpster veranderd is nog wel eens wat in de woning. Dit is enorm leuk om te zien en vooral erg inspirerend. Je kan de woning van Charlotte en Jasper volgen door te klikken op link: HundredNinety Instagram

Opzoek naar nog meer gietvloer inspiratie? Bekijk dan onze inspiratie pagina of neem contact op met onze showroom om onze inspiratie ruimte te bezoeken!

Offerte aanvragen