De 5 voordelen van een betonnen wandafwerking

Betonnen vloeren zijn regelmatig terug te vinden in woningen of andere panden. Maar wist je dat je ook kunt kiezen voor een betonnen wandafwerking? Dat levert een compleet naadloze wandafwerking met een robuust uiterlijk op. Een dergelijke wand is geschikt voor iedere ruimte. Door de waterafstotende basis kan een betonnen wandafwerking ook in keukens en badkamers worden aangebracht. Hiermee creëer je een uniek geheel in jouw interieur en woning. En er zijn nog veel meer voordelen. In dit artikel vertellen we jou 5 voordelen van een betonnen wandafwerking.

1.Waterafstotend en makkelijk in onderhoud

Een betonnen gietvloer is handig, maar een betonnen wandafwerking net zo goed! Het eerste voordeel van een betonnen wandafwerking is dat het waterafstotend en makkelijk te onderhouden is. De Ecoseal toplaag maakt een betonnen wandafwerking vloeistofdicht en resistent tegen diverse vloeistoffen. Daarom is een betonnen wandafwerking ideaal voor in jouw badkamer of keuken. Daarnaast zorgt de Solo Ecoseal afwerking ervoor dat het product uiterst eenvoudig te onderhouden is.

2. Natuurlijke en robuuste look

Het tweede voordeel van een betonnen wandafwerking is de natuurlijke en robuuste look. Zo’n wandafwerking staat namelijk ook nog eens erg mooi. De natuurlijke pigmenten zorgen voor heldere kleuren. De collectie van dergelijke wandafwerkingen bestaat uit een brede natuurlijke kleuren collectie. De unieke kleurenlijn is compleet op maat gemaakt zodat jij je wand perfect kan afstemmen op je vloer en bij de rest van het interieur.

3. Naadloos

Het derde voordeel van een betonnen wandafscherming is dat het naadloos is. De wandafwerking wordt aan één stuk door aangebracht. Hiermee creëren wij een compleet naadloos geheel waarmee je eenheid schept in je woning en interieur. Door het naadloze karakter is de vloer zeer makkelijk qua onderhoud en prettig om op te leven. Ideaal voor kinderen om op te spelen en zeer huisdiervriendelijk.

badkamer met wandafwerking

4. Duurzaam

Het vierde voordeel is de duurzaamheid. Wij kiezen onze materialen bewust. Door te werken met de meest pure en zuivere materialen maken wij producten die verantwoord zijn voor mens en milieu.

5. Creatieve mogelijkheden

Het laatste voordeel van een betonnen wandafwerking in dit artikel zijn de creatieve mogelijkheden. In onderstaand voorbeeld zie je de mogelijkheden op creatief gebied die een betonnen wandafwerking biedt. Met deze wandafwerking is het namelijk heel eenvoudig en sfeervol om een inham in de muur te plaatsen, waar vervolgens een kast wordt gecreëerd. Een stijlvolle manier om decoratie of andere spullen neer te zetten!

kast in de muur met betonnen wandafwerking

Dit zijn 5 voordelen van een betonnen wandafwerking.
Wil je na het lezen van dit artikel graag nog meer weten over de mogelijkheden van een betonnen wandafwerking? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag verder!