3 x inspiratie voor een gietvloer in de slaapkamer

Er zijn¬†meerdere ingredi√ęnten om je slaapkamer een chique uitstraling te geven, maar¬†het¬†begint natuurlijk bij het kiezen van de juiste vloer. Van daaruit kan je verder met de inrichting van de ruimte. Een gietvloer in je slaapkamer zorgt voor een rustige uitstraling en optimaal¬†gebruiksgemak. In dit artikel laten we een aantal voorbeelden zien ter inspiratie van deze mooie vloer in je slaapkamer.

Naadloze doorloop naar de hal

Op onderstaande foto zie je een mooi voorbeeld van een gietvloer in de slaapkamer die doorloopt naar de gang. De naadloze overloop van de gietvloer kun je voor de gehele verdieping toepassen. Voegen of drempels zijn verleden tijd.

Dit cre√ęert een ruimtelijke sfeer en biedt optimaal comfort. Bovendien biedt het een extra rustige aanblik. Extra luxe is om bijvoorbeeld te kiezen voor een gietvloer in combinatie met vloerverwarming. Hiermee kan je heel de winter op blote voeten over de verdieping wandelen zonder koude voeten te krijgen.

De naadloze gietvloer is heel praktisch en eenvoudig in onderhoud. Wanneer je er voor zou kiezen om de vloer vanuit de hal ook door te laten lopen naar de badkamer, hoef je dus nooit meer te zwoegen op het schoon krijgen van vieze voegen of schimmelplekken op de vloer.

Rust en eenvoud

Een gietvloer in de slaapkamer biedt vanwege de naadloze constructie een rustig beeld. In combinatie met hoge ramen oogt de kamer meteen een stuk ruimtelijker. Tegelijkertijd is de vloer ontzettend modern en past deze goed in industri√ęle, minimalistische of designinterieurs.¬†Stofzuigen en schoonmaken is bovendien zo gebeurd, omdat er¬†nergens vuil tussen kan gaan zitten. De gietvloer is dus ideaal in onderhoud.

Gietvloer in de slaapkamer

Kleur je kamer

De gietvloer is in meerdere soorten en kleuren leverbaar, waardoor je de vloer geheel naar eigen smaak kan uitzoeken en geheel bij je interieur kan laten passen. Zo kan je bijvoorbeeld zoals op de foto kiezen voor een bruine tint in je gietvloer, wat past bij houten kasten of een bruin bedframe.

Als je graag van interieur verandert is het echter handiger om voor een wat natuurlijkere tint te kiezen voor de vloer. Zoals de betonlook (grijs) of de kleur wit. Beiden passen goed bij andere kleuren in je interieur. Zo ben je ook in de toekomst flexibel met de inrichting van je interieur en kun je lang blijven genieten van de chique vloer in de slaapkamer.

Heb je nog vragen over gietvloeren in de slaapkamer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie door even te bellen naar 0344-602876 of een mailtje te sturen naar info@sologietvloeren.nl. Wij helpen je dan graag verder!